Услуги

Домашно почистване

Clean4you предоставя широка гама от почистващи услуги за дома. Можете да разчитате на нашите опитни професионалисти, както за еднократни, така и за редовни услуги.

Ще изготвим персонализиран списък с приоритети за почистване на Вашия дом, за да гарантираме услуга на най-високо ниво и според Вашите изисквания!
Повече свободно време за нещата, които обичате да правите!

Прочети още

Oсновно почистване

Ако търсите цялостно експертно почистване и дезинфекция на дома, сте попаднали на правилното място! При избор на нашата услуга по основно почистване, вие правите най-добрият избор за Вас и дома Ви. Нашите професионалисти ще се погрижат за всеки детайл от Вашия дом, за да го направят блестящ от чистота! Можете да получите този резултат само с едно обаждане и една услуга!

Прочети още

Почистване на фурна

Ние сме експерти, специализирани в почистването всички видове фурни, грилове, печки, скари и аспиратори. Clean4you е универсалното решение за почистване на вашите кухненски уреди от леки до най-тежки замърсявания.

Прочети още

Офис почистване

Екпертите на Clean4you ще се погрижат Вашето работно място винаги да изглежда чисто и представително! Нашите професионалисти са преминали специални обучения за офис почистване, за да осигурим 5-звезден стандарт на чистота за Вашия офис. Освен това, ние осъществяваме редовен контрол на качеството за перфектни резултати! Истински професионалисти в почистването, на които можете да се доверите!

Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас и ние ще се погрижим за всичко останало!

Прочети още