Основни услуги

Домашно почистване

Clean4you предоставя широка гама от почистващи услуги за дома. Можете да разчитате на нашите опитни професионалисти, както за еднократни, така и за редовни услуги. Ще изготвим персонализиран списък с приоритети за почистване на Вашия дом, за да гарантираме услуга на най-високо ниво и според Вашите изисквания!
Повече свободно време за нещата, които обичате да правите!

Накратко за нас

Clean4you е компания с утвърден 5-звезден стандарт и дългогодишен професионален опит в почистването на няколко континента и в най-големите световни столици!

Пренесохме този стандарт и в България, за да Ви предоставим най-качествена услуга, и да спестим Вашето време.

Нашите опитни професионалисти са преминали успешно редовните ни изпити и проверки, преди да бъдат допуснати до вашия дом или офис. Изпитите включват познания за работа със специализирани препарати, третиране на различните видове повърхности, пране, гладене, изпит по безопастност на труда и много други.

Притежаваме собствена система за калкулиране на нужното време за почистване на вашия имот, която е създадена в следствие на дългогодишния ни опит в най-големите световни столици, който ни позволи да направим системата абсолютно точна и прецизна!

Работно време

Всеки ден от 9:00 до 21:00 часа

Искате ли да работим заедно?

Свържете се с нас на телефон:  02 411 37 37

Или онлайн от тук: Връзка с нас