За нас

Ние сме тук, защото чистотата е нашата страст, отдайте се на Вашите!

Нашата мисия!

Ние помагаме на хората да се грижат за домовете си, като предлагаме широка гама от еднократни и редовни професионални почистващи услуги. Обслужваме частни и корпоративни клиенти в Лондон, Берлин, Сидни, Мелбърн, сега вече в София и Варна.

Защо нас?

Предлагаме иновативна услуга на най-високо ниво и с гарантирано качество. Clean4you e фирма с дългогодишни традиции в почистването извън граница и използва система за обслужване на клиенти, разработена и тествана в едни от най-големите столици посвета.Вярваме, че нашите клиенти са също толкова важни, колкото и нашите почистващи екипи. Работим заедно, за да бъдете щастливи!

Как го правим?

Използваме перфектна комбинация от изпитани технологии, опитни и добре обучени експерти и професионална почистваща екипировкa. По този начин можем да отговорим на Вашите индивидуални нужди с най-високо качество и специално отношение.

Нашите професионалисти!

Ние сме експерти, които са специализирани в различните аспекти на професионалното почистване. За да станат най-добрите в своята област, нашите екипи преминават през обширен тренировъчен процес, който включва трейнинг за работа с професионално оборудване и препарати и третиране на различни видове повърхности, за да сме сигурни, че винаги ще Ви доставим пет звездна услуга. В допълнение, ние използваме висококачествено оборудване и препарати, които не се предлагат в магазинната мрежа.

5-звездно качество!

Всеки път, когато поръчате услуга с нас, ще Ви изпратим опитни и квалифицирани специалисти, а с високотехнологичното си почистващо оборудване, ние сме винаги една крачка пред останалите!

Зад сцената
И там, разбира се е нашият отдел за обслужване на клиенти. Сплотен екип от професионалисти, които можете да достигнете по всяко време, за да поръчате почистване на дома и офиса или да получите допълнителна информация за нашите услуги.Не се колебайте да споделите с нас всяко Вашеспециално изискване и приоритети, ние сме тук за вас! Ние действително слушаме!

Разумно ценообразуване
Ние предлагаме отлични пакети и достъпни цени, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Не вярваме в скрити такси! Притежаваме собствена система за калкулиране на нужното време за почистване на вашия дом, която е създадена вследствие на дългогодишния ни опит, който ни позволи да направим системата абсолютно   акуратна! Така избягваме оператора приел вашата поръчка да допусне грешка при ценообразуването. Операторът въвежда вашите приоритети в системата и тя калкулира нужното време, и според честотата, и броя   на почистванията ви се дава съответната цена.

Clean4you ви дава 100% гаранция!
Гарантираме Вашето удовлетворение. Ако нещо се обърка, ще се върнем и ще го направим безплатно.